Referenties

DAGVOORZITTER & PITCHTRAINER

Refereniets

In de voorbereiding van onze Installer Day heeft Anna Heijker waardevolle tips gegeven met betrekking tot het programma. Op de dag zelf stond zij vol enthousiasme in de zaal.


Jeroen Cleijne
Sales Manager Benelux

Anna Heijker heeft vier belangrijke bijeenkomsten voor ons geleid. Anna heeft samen met onze communicatieadviseurs een interessant en dynamisch programma samengesteld en ze stond met flair in de zaal! Precies wat we nodig hadden! 


Ton van Abeelen
Leader Deloitte Private

Anna heeft op 7 februari 2019 College Tour gepresenteerd met misdaadverslaggever John van den Heuvel, georganiseerd door JCI Ede. Ze richtte ze zich niet alleen op het interview, maar hielp ons met haar ervaring en expertise het gehele avondprogramma strak te organiseren. Ze creëerde een plezierige en open sfeer zowel op het podium als in de zaal, ze was zeer goed voorbereid en stelde scherpe en goede vragen aan John van den Heuvel. Door haar enthousiaste inzet en professionaliteit kijken we terug op een zeer geslaagde editie van College Tour. Dankjewel Anna!


Karin van Beek
Voorzitter JCI Ede

Anna heeft zich heel grondig voorbereid op de bijeenkomst, heel nauw geluisterd naar mijn wensen en op de dag zelf het evenement heel efficiënt begeleid. Haar inzet heeft zeker bijgedragen aan een productieve en positieve sfeer, voor het publiek evenals voor de sprekers. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!


Cecilia Thorfinn
Hoofd Persvoorlichting, Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland

Anna heeft op professionele en bevlogen wijze een aantal evenementen voor ons gepresenteerd. Ze heeft een positieve benadering en zorgt voor een goede sfeer. Anna vraagt goed door en introduceert sprekers op sprankelende wijze. Ik beveel Anna van harte aan als dagvoorzitter!


Adriaan Pals
Initiatiefnemer Ondernemerstraject Growing Workplace

Anna hielp ons uit de brand toen een externe interviewer op het laatste moment afzegde. Anna nam het last-minute over en zorgde ervoor dat de geïnterviewden goed tot hun recht kwamen! Volgens mij heeft niemand in de zaal gemerkt dat zij ad hoc is ingevallen. Van begin tot eind een fijne en soepele samenwerking!


Marlies Zeeman
Organisator Sedna Vrijwilligersdag

Anna heeft als dagvoorzitter een belangrijke bijeenkomst voor alle vijftig medewerkers van de afdeling Vastgoed én huurders van Domesta op doeltreffende en effectieve manier geleid. Anna’s kwaliteiten zijn: structuur aanbrengen, de tijd goed bewaken en vooral positieve energie naar boven halen en in de groep houden. Met deze kwaliteiten krijgt Anna iedereen aan het luisteren en meepraten.


Marie Hartmann
Adviseur P&O

Meer weten over een dagvoorzitterschap of training?

NEEM CONTACT OP

© Anna Heijker 2021 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | FAQ | Creatie & Realisatie: The MindOffice