Over Anna

DAGVOORZITTER & PITCHTRAINER
Vrijwel wekelijks leidt Anna bijeenkomsten, strategische sessies en brainstorms voor het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs in goede banen. Haar stijl is te typeren als scherp en zakelijk, op een toegankelijke manier. Opdrachtgevers geven aan dat ze haar gestructureerde manier van werken, energie en enthousiasme waarderen. Voorafgaand aan de bijeenkomst denkt Anna graag mee over een zo effectief en interessant mogelijk programma en ze heeft een groot scala aan werkvormen in haar pakket. Anna bereidt zich altijd goed voor en dit zorgt ervoor dat ze tijdens de bijeenkomst zelf snel kan schakelen. Daarnaast is ze ook te boeken als debatleider, trainer en coach.

Plezier en energie

Intussen is Anna zo’n tien jaar actief als dagvoorzitter en gespreksleider. Anna ziet het elke keer een uitdaging om samen met een opdrachtgever tot een onvergetelijk evenement te komen. Als pitchtrainer helpt ze ondernemers en professionals om hun bedrijf of zichzelf optimaal te presenteren. Anna: ‘Het gaat altijd om het creëren van zakelijke kansen en daar krijg ik veel energie van!’

Internationale ervaring

Al vroeg in haar carrière is Anna naar het buitenland gegaan, op zoek naar avontuur en uitdaging. In de vier jaar dat ze in Boekarest woonde, presenteerde ze o.a. diners met 150 C-level executives uit het Nederlandse bedrijfsleven, pitchevenementen en zakelijke seminars over uiteenlopende onderwerpen zoals macro-economische perspectieven tot employee engagement. Regelmatig reist Anna af naar Dubai om pitchtrainingen te verzorgen en in het afgelopen jaar werd zij ook geboekt door opdrachtgevers in Qatar, Egypte en Frankrijk. Anna is veelzijdig en kan ingezet worden voor zowel Engels- als Nederlandstalige opdrachten.

Speechwedstrijden

De afgelopen jaren heeft Anna meegedaan aan verschillende speechwedstrijden en ze heeft er ook een aantal gewonnen, o.a. de Humorous Speaking contest en Impromptu Speaking contest van Toastmasters Bucharest. Daarnaast wordt ze regelmatig gevraagd als jurylid. Zo heeft ze o.a. gejureerd bij wedstrijden van de English Speaking Union Romania en the Romanian Drama Association.

Master Nederlands en onderzoek naar presentatievaardigheden

Tijdens haar studie heeft Anna wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het geven en krijgen van feedback na presentaties. Deze kennis, en haar podiumervaring, komt goed van pas wanneer ze professionals en ondernemers traint en coacht in het creëren van een sterke boodschap en hoe je deze met impact presenteert.

Pitch je bedrijf in 60 seconden!

BEKIJK TRAINING

Meer informatie over Anna als dagvoorzitter?

LEES MEER

© Anna Heijker 2022 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | FAQ | Creatie & Realisatie: The MindOffice