Dagvoorzitter

DAGVOORZITTER & PITCHTRAINER
Als dagvoorzitter ondersteunt Anna jou, van voorbereiding tot de bijeenkomst, in het bereiken van jouw doel. Samen zorgen jullie ervoor dat het publiek écht geïnspireerd de deur uitgaat. In de voorbereiding denkt Anna graag mee over het podiumprogramma en geschikte werkvormen voor interactie met het publiek (inclusief digitale tools). Tijdens de bijeenkomst bewaakt zij de rode draad en zorgt voor de juiste sfeer. Over de tijd hoef je je geen zorgen te maken, Anna zorgt ervoor dat deelnemers op tijd bij het volgende programmaonderdeel verschijnen. Anna heeft ervaring met congressen en bijeenkomsten, talkshows, brainstorms, debatten, rondetafelsessies, cultuursessies, strategiesessies en inspraakbijeenkomsten.

Scherp, zakelijk en toegankelijk

Anna krijgt een publiek makkelijk in beweging en haar stijl is te typeren als scherp en zakelijk, op een toegankelijke manier. Opdrachtgevers geven aan dat zij haar gestructureerde manier van werken, energie en enthousiasme waarderen. Anna kan voor Nederlands- en Engelstalige opdrachten ingezet worden.

Advies tijdens de voorbereiding

In de voorbereiding vindt een voorgesprek plaats, waarin Anna met jou verder inzoomt op het doel van de bijeenkomst, welke werkvormen het meest geschikt zijn, welke sprekers er al geboekt zijn en hoe het programma eruit komt te zien. Uiteraard leest Anna zich verder in in het onderwerp en heeft zij voorgesprekken met sprekers en geïnterviewden.

Scala aan werkvormen

Ga je voor een debat of voor een discussie? Een lagerhuisdebat of paneldebat? Hoeveel experts zijn er nodig? Hoe betrek je het publiek bij een onderwerp? Wil je digitale tools inzetten? En hoe gaat de follow-up in zijn werk? Graag denkt Anna mee over de juiste werkvorm. En daarna helpt ze je, als er stellingen nodig zijn, met het formuleren van goede, prikkelende stellingen.

Anna verzorgt regelmatig de training De Succesvolle Dagvoorzitter voor het Nederlands Debat Instituut.

REFERENTIES

© Anna Heijker 2022 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | FAQ | Creatie & Realisatie: The MindOffice